Επιλογή Σελίδας

ΗΟΟVERPHONIC LIVE! Σε ένα κοσμοπολίτικο Xmas party με ιδανική υπόκρουση την κομψή pop μουσική τους!

Αθήνα, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, Fuzz Club

Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, Principal

Ένα από τα πλέον αγαπημένα συγκροτήματα στην Ελλάδα, μας επισκέπτεται ξανά τον Δεκέμβριο, για να μας βάλει λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, στον chic pop κόσμο του.

Στις αποσκευές τους ένα νέο album (Τhe Night Before) αλλά και μια καινούργια τραγουδίστρια, η Noemie Wolfs.

Οι Βέλγοι Hooverphonic γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα από την αρχή της καριέρας τους, στα μέσα της δεκαετίας του 90 και δε σταμάτησαν να μας χαρίζουν σπουδαία τραγούδια μέχρι σήμερα. Μέσα σε αυτή την 15ετή πορεία τους αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε ανάμεσα στα άλλα, τραγούδια όπως τα “Eden”, “Inhaler”, “2 Wicky”, “Club Montepulciano”, “This Strange Effect”, “Mad About You”, “Sometimes”, “The Last Thing I Need Is You”, μέχρι και τα πιο πρόσφατα “Gentle Storm” και “The Night Before”.

Με επιρροές από electropop, alternative, electronica και rock ανάμεσα σε πολλές ακόμα, οι Hooverphonic κατάφεραν από το ξεκίνημα τους να ξεχωρίσουν με τις υπέροχες μελωδίες τους και τα προσεγμένα γυναικεία φωνητικά που τους προσέδωσαν ένα μοναδικό σήμα.

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου θα δώσουν μια εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, στο club Principal και το Σάββατο 17/12 στο Fuzz της Αθήνας!.

Στις συναυλίες τους θα παρουσιάσουν τραγούδια από το νέο τους album αλλά και τις γνωστότερες επιτυχίες τους που τους έκαναν τόσο αγαπητούς.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: ΑΘΗΝΑ : € 30 (Προπώληση) – € 35 (Ταμείο) 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: € 25 (Προπώληση) – € 30 (Ταμείο)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: METROPOLIS, PUBLIC,TICKETHOUR.COM,SHOWHAT.GR

error: Content is protected !!