Επιλογή Σελίδας

Ο μεγαλύτερος εν ζωή μίμος Slava, κι από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες «Family show», συνοδευόμενος από κορυφαίους κλόουν, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το φημισμένο ΄΄Slava’s Snow Show΄΄, από 1η Φεβρουαρίου στο Θέατρο Παλλάς.

Το Slava’s Snow Show αποτελεί σήμερα την διασημότερη παράσταση μιμικής. Ένα φαντασμαγορικό θέαμα, στηριγμένο σε υπέροχες μελωδίες, εξαίσιους φωτισμούς, απίστευτα ευρήματα, εκπληκτικά εφέ και βέβαια στον καλύτερο θίασο του είδους.

Με φόντο την Ανταρκτική και την κοινωνία των «μίμων – κλόουν – πιγκουίνων», στην οποία καταφεύγει ο «αναχωρητής – άνθρωπος Slava», εξελίσσεται μία ατμοσφαιρική, ονειρική παράσταση που το γλυκόπικρο χιούμορ της ακουμπάει όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα.

Πάνω απ’ όλα όμως βγάζει αβίαστα και σκορπά απλόχερα το γέλιο και τη χαρά, με τα καμώματα, τα πειράγματα και την συμμετοχή των θεατών, σ’ ένα μοναδικό διαδραστικό πλαίσιο που δεν σταματάει ούτε στο διάλλειμα, ούτε καν στο φινάλε. Ένα περιβάλλον απ’ το οποίο δεν απουσιάζει ακόμη και μία πρωτοφανής προσομοίωση πραγματικής χιονοθύελλας, μέσα στην ίδια την θεατρική αίθουσα.

 Πληροφορίες εκδήλωσης

Θέατρο Παλλάς

Συνεδριακό Κέντρο, Citylink, Βουκουρεστίου 5, 10564 Αθήνα,

Από 1 έως 12 Φεβρουαρίου στις 21.00

Οι ημέρες 4, 5, 11, 12/2 έχουν διπλή παράσταση 17.00 και 21.00

Είσοδος 30 – 70 ευρώ

error: Content is protected !!