Επιλογή Σελίδας

Το shoot_it festival, σας καλεί να εμπνευστείτε από το επίκαιρο θέμα «Zoom στη Δημιουργία-Click στην Αποταμίευση».

Ακολουθώντας το παράδειγμα του αγαπημένου μας κορεάτη σκηνοθέτη, Παρκ Τσαν Γου, ο οποίος γύρισε ταινία με 10 κινητά τηλέφωνα, σκηνοθετείστε με τη χρήση της κάμερας του κινητού σας και κερδίστε ένα ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ και υποτροφίες για σπουδές στην φωτογραφία, το βίντεο και τις νέες τεχνολογίες. Εσείς, επιλέγετε αν θέλετε να συμμετάσχετε με φωτογραφικό υλικό (3-5 φωτογραφίες) ή με ταινία μικρού μήκους διάρκειας 1 έως 5 λεπτών, αρκεί να είναι υλικό «τραβηγμένο» από το κινητό σας.

Το shoot_it festival, το Μάρτιο του 2012, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Χονγκ Κονγκ, στα διεθνή βραβεία ταινιών κινητού -Hong Kong International Mobile Film Awards-. Η περσινή επιλογή, το Thumbnail του Γιώργου Κουβαρά, απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Μυθοπλασία και το δεύτερο στη γενική κατάταξη. Σημαντικές συνεργασίες για την προβολή των καλύτερων συμμετοχών έχουν εξασφαλιστεί με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας,τη Photo Biennale της Θεσσαλονίκης, το Seoul International Extreme-Short Image & Film Festival και το Mobile Festival στα Σκόπια.

Η υποβολή των συμμετοχών γίνεται μέσω του διαδικτυακού χώρου του site μας, www.shootit.gr , το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε και για περισσότερες πληροφορίες. Η προθεσμία υποβολής είναι η 31η Δεκεμβρίου 2011 και η τελετή βράβευσης θα γίνει 6 Φεβρουαρίου 2012 στη Στέγη Γραμμάτων κα Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

error: Content is protected !!