Επιλογή Σελίδας
Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν αστείο το όλο θέμα, όμως σας διαβεβαιώνω ότι τα πράγματα είναι σοβαρά. Η Ελλάδα έχει προχωρήσει περισσότερο από ποτέ στην ιστορία της, με σωστά βήματα προς την ανάληψη GP. 
Εν αρχή ην ο αρχιτέκτονας, Θανάσης Παπαθεοδώρου που έχει συλλάβει την ιδέα διοργάνωσης αγώνα στο λιμάνι της Δραπετσώνας και διαμόρφωσε και τη σχετική πρόταση. 
Ο κ. Παπαθεοδώρου έχει δίπλα του αντάξιους συμπαραστάτες. Όπως ο δήμαρχος της Δραπετσώντας κ. Λουκάς Τζαννής αλλά και ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ κ. Βασίλης Δεσποτόπουλος. 
Ο τελευταίος ως καθ’ ύλην αρμόδιος επέδωσε την προηγούμενη βδομάδα στο Νέο Δελχί την ελληνική πρόταση του Δήμου Δραπετσώνας στον διευθύνοντα σύμβουλο της F1, Μπέρνι Έκλεστον. Νωρίτερα την είχε στείλει στον πρόεδρο της FIA, Ζαν Τοντ o οποίος ανταποκρινόμενος θετικά παρότρυνε τους εμπλεκόμενους να συνεχίσουν την προσπάθεια. 
Αυτή τη στιγμή η πρόταση βρίσκεται από την πλευρά της FIA στο επίπεδο της τεχνικής αξιολόγησης, ενώ ο Μπέρνι Έκλεστον ζήτησε να οριστεί ραντεβού όπου θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες του σχεδίου. 
Έχοντας στα χέρια μου την πρόταση, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι ολοκληρωμένη. Ξέρω καλά ότι πολλοί από εσάς μπορεί να την θεωρείτε ανέφικτη λόγω της σημερινής κατάστασης στη χώρα μας. 
Δε θα στοιχημάτιζα σ’ αυτό. Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι ποτέ στο παρελθόν στην Ελλάδα δεν έχουμε προχωρήσει τόσο και τόσο σοβαρά σ’ αυτό το θέμα. 
Γι’ αυτό και μόνο αξίζει ένα μεγάλο μπράβο πρωτίστως στον αρχιτέκτονα κ. Θανάση Παπαθεoδώρου και δευτερευόντως στους υπόλοιπους συντελεστές της προσπάθειας. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το θέμα από κοντά.
Πηγή: ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ
error: Content is protected !!