Επιλογή Σελίδας

Ο 65χρονος περφόρμερ μας εκπλήσσει γι άλλη μια φορά με τον καινούριο του δίσκο..

Έχει να βάλει μπλούζα πολλά χρόνια τώρα, έχει λιώσει χιλιάδες τζιν πάνω στη σκηνή, το σώμα του παραμένει σχεδόν το ίδιο από την ημέρα που ξεκίνησε να σε πωρώνει με τα τραγούδια του κι ετοιμάζεται γι’ άλλο ένα καλοκαίρι προσγειωθεί στην Ελλάδα με τη μπάντα του(2 Ιουλίου στο Rockwave). Ο Ιγκι Ποπ (Iggy Pop) είναι μεγάλη περίπτωση ροκάδικου περφόρμερ κι όταν δεν μπαίνει στο στούντιο με τους Stooges για άγρια riffs, σε εκπλήσσει όταν πειραματίζεται με τη ρομαντική πλευρά που δεν του φαίνεται πως έχει, θυμάται τα γαλλικά του και χαμηλώνει τους τόνους.

Γαι ποιο λόγο μαζεύτηκαν Moby, Iggy, Waits,Maroon 5, κ.ά;

Και κάπως έτσι τον εκτιμάς ακόμα περισσότερο Μετά το πάρα πολύ ωραίο Premilinaires του 2009 με το οποίο πάθαμε μια μικρή πλάκα, ο 65χρονος τραγουδιστής ετοιμάζει τη συνέχεια του με τίτλο Apres και μαζεύει και πάλι διασκευές καλλιτεχνών όπως η Έντιθ Πιαφ (Edith Piaf), The Beatles και Φρανκ Σινάτρα (Frank Sinatra).

Όλες οι σύγχρονες ποπ μουσικές φόρμες παίρνουν δύναμη από το μπιτ. Ραπ, χιπ χοπ, μέταλ , ποπ και ροκ παραγωγοί θα σου πουν ότι το μπιτ που χρησιμοποιούν μιμείται τον ανθρώπινο χτύπο της καρδιάς και εκεί είναι που η δύναμη ψεύδεται. “Πάντα αγαπούσα αυτό το «άλλο» συναίσθημα, αυτό που είναι οικείο, μερικές φορές λυπητερό και που δεν προσπαθεί να με χτυπήσει στο κεφάλι.” ανέφερε και μεσα στο Μάϊο θα κυκλοφορήσει 

error: Content is protected !!