Επιλογή Σελίδας

To TEE συνεχίζει τις απεργιακές του κινητοποιήσεις κρατώντας για ακόμα μία εβδομάδα κλειστά τα συστήματα διαχείρισης αμοιβών μηχανικών, βεβαιώσεων νομιμότητας και τακτοποίησης αυθαιρέτων.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να εκδοθεί καμία οικοδομική άδεια, κανένα πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης, καμία βεβαίωση νομιμότητας. Δεν μπορούν να ολοκληρωθούν οι τακτοποιήσεις αυθαιρέτων που βρίσκονται σε εξέλιξη, ούτε να γίνουν νέες. Ακόμα δεν μπορεί να γίνει καμία συμβολαιογραφική πράξη.

Πολλοί μηχανικοί έχουν φτάσει στα όριά τους, διότι δεν μπορούν να εισπράξουν χρήματα, ενώ ταυτόχρονα δηλώνουν αδυναμία κάλυψης των υποχρεώσεών τους. Ήδη τον μήνα που πέρασε εξέπνεε η προθεσμία καταβολής των εισφορών ΤΣΜΕΔΕ, είχαν να καταβάλουν τη δόση του Φόρου Εισοδήματος και για όσους είχαν δουλειά το προηγούμενο τρίμηνο, τον ΦΠΑ.

Έτσι λοιπόν, ξεκινώντας σαν αστείο το Σαββατοκύριακο που πέρασε, σε πολλά πηγαδάκια μηχανικών συζητήθηκε η ιδέα να κληθούν οι Anonymous να παρέμβουν στο σύστημα του ΤΕΕ και να το θέσουν σε λειτουργία!!!

Όσο και εάν ακούγεται περίεργο, κάποιοι το πήραν στα σοβαρά και ετοιμάζουν σελίδα στο facebook προκειμένου να ζητήσουν στα αλήθεια τη συνδρομή των Anonymous, ώστε τουλάχιστον να εκφοβίσουν τους εκπροσώπους του ΤΕΕ.

Για να δούμε…

Δημήτρης Μουρτζούχος

error: Content is protected !!