Επιλογή Σελίδας

Ναι, πράγματι συνέβει. Κάποιος αγόρασε ένα διαμέρισμα στον ουρανοξύστη One57, ο οποίος ακόμα βρίσκεται υπό κατασκευή, στη 57 West Street στο Μανχάτταν, στη Νέα Υόρκη, προς 90 εκατ. δολάρια.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα δύο ορόφων που θα καταλαμβάνει, τον 89ο και 90ο όροφο, δηλαδή τους δύο τελευταίους ορόφους, του ουρανοξύστη One57 και η τιμή πώλησής του, αποτελεί την υψηλότερη τιμή που δόθηκε ποτέ για κατοικία στο Μανχάτταν. 

Το One57 αναμένεται να είναι ένα από τα πιο ψηλά συγκροτήματα κατοικίων της Νέας Υόρκης (90 όροφοι) και θα διαθέτει θέα το Central Park. Αποτελεί έργο του διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Christian de Portzamparc και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2013. Ηδη, τα περισσότερα από τα 92 διαμερίσματα του κτιρίoυ έχουν πωληθεί. Οι ένοικοι του ουρανοξύστη θα απαλαμβάνουν υπηρεσίες 5 αστέρων που θα παρέχονται από το Rark Hyatt Hotel, το οποίο θα καταλαμβάνει και τους πρώτους 30 ορόφους του κτιρίου. 

Σημειώνεται, ότι μέχρι πρόσφατα, το ρεκόρ του ακριβότερου διαμερίσματος στο Μανχάτταν κατείχε, ένα ρετιρέ στο 15 Central Park West, το οποίο αγόρασε πρόσφατα η κόρη του Ρώσου δισεκατομμυριούχου, Dmitry Rybolovlev.

error: Content is protected !!