Επιλογή Σελίδας

Το Ecofestival αποτελεί, εδώ και 14 χρόνια, την μεγαλύτερη Πανελλήνια Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων και Υπηρεσιών. Με νέους συνεργάτες, νέο χώρο, νέες ιδέες και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, το Ecofestival θα προσπαθήσει να “τρίξει τα δόντια στη κρίση”.

Φέτος, το Ecofestival (που αφορά σε πιστοποιημένα προϊόντα οικολογικής γεωργίας) συστεγάζεται με δύο άλλες εκθέσεις, τα “Ελληνικά Τρόφιμα και Ποτά” και τα “Παραδοσιακά Προϊόντα του Κόσμου”, γεγονός που δημιουργεί μοναδικές συνέργειες που εγγυώνται αυξημένο εμπορικό και καταναλωτικό ενδιαφέρον και σίγουρη επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα, η έκθεση “Ελληνικά Τρόφιμα και Ποτά” (ΕΛΤΡΟΠ), είναι η 3η εμπορική έκθεση ελληνικών τροφίμων, ποτών, εξοπλισμού και αγροτικής οικονομίας (συμβατικά προϊόντα) που γίνεται και απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες που θα επισκεφτούν το χώρο. Η 2η έκθεση “Παραδοσιακά Προϊόντα” αφορά σε είδη μικρής παραγωγής από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Χαρακτηριστικό στη συνύπαρξη των τριών εκθέσεων είναι οτι τα μη βιολογικά προϊόντα θα παρουσιάζονται μόνο στις δύο “συμβατικές – παραδοσιακές” εκθέσεις, ενώ τα βιολογικά προϊόντα θα πάρουν τη θέση τους μόνο στους πάγκους του Ecofestival.

Τα βιολογικά προϊόντα και υπηρεσίες θα μπορείτε να τα δείτε, να τα δοκιμάσετε, και να πάρετε κάποια μαζί σας στο σπίτι σας.

Η “3σε 1 Έκθεση” διασφαλίζει αυξημένη συμμετοχή, μεγαλύτερη  επισκεψιμότητα και φέρνει νέο αίμα στην έκθεση.

Τα βιολογικά προϊόντα και υπηρεσίες θα μπορείτε να τα δείτε, να τα δοκιμάσετε, και να πάρετε κάποια μαζί σας στο σπίτι σας.

Ακόμα, υπάρχει ένα ολόκληρο πρόγραμμα με ομιλίες, σεμινάρια, περιβαλλοντικά παιχνίδια και άλλες εκδηλώσεις που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον!

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες για το γεγονός της χρονιάς στον κλάδο των βιολογικών προϊόντων, απευθυνθείτε στον Οργανισμό ΔΗΩ (210-8224384) και στην Vinetum (210-7660560), που είναι η εταιρεία που ανέλαβε την οργάνωση του Φεστιβάλ για λογαριασμό του ΔΗΩ.

error: Content is protected !!