Επιλογή Σελίδας

Τρεις ποδηλατικούς σταθμούς δημιούργησε στο κέντρο της Τρίπολης ο δήμος, με σκοπό οι κάτοικοι ή οι επισκέπτες αφήνοντας τα αυτοκίνητά τους, να μπορούν να ενοικιάσουν ποδήλατα για τις διαδρομές τους μέσα στην πόλη.

Οι ποδηλατικοί σταθμοί βρίσκονται στην Πλατεία Άρεως, πλησίον 9ου Δημοτικού Σχολείου, στην Οδό Β. Οικονομίδου 37, και στην Οδό Ελ. Βενιζέλου 5. Λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:45 – 14.00 και 17:00 – 20:30, και τα Σάββατα από 9:00 – 15:00 Το κόστος ενοικίασης είναι: Κάθε ώρα 1 €, για ½ ημέρα 5€, μία ολόκληρη ημέρα 8€, το Σαββατοκύριακο 15€ και για μία εβδομάδα 40€.

Για τους επισκέπτες της πόλης θα υπάρχει αναλυτικός χάρτης με όλα τα σημαντικά σημεία και αξιοθέατα της πόλης.

Η ευθύνη διαχείρισης και ενοικίασης ανατέθηκε από τον δήμο, σε τρεις τοπικούς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του ποδηλάτου.

Σε κάθε σταθμό θα βρίσκονται 15 ποδήλατα αλουμινίου και την αποκλειστική ευθύνη διαχείρισης και διάθεσης των ποδηλάτων έχουν οι τρεις τοπικοί επιχειρηματίες.

Οι τιμές ενοικίασης και ο τρόπος διάθεσης των ποδηλάτων διαμορφώνονται αποκλειστικά από τον Δήμο Τρίπολης.

Για να νοικιάσετε ποδήλατο:

-Απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου και η υπογραφή γραπτής σύμβασης.

-Το ποδήλατο και όλα τα εξαρτήματά του θα πρέπει να επιστρέφονται στην συμφωνημένη ημερομηνία και ώρα. Η επιστροφή του ποδηλάτου πέραν της προπληρωμένης ώρας έχει ως αποτέλεσμα τη χρέωση του πελάτη σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική.

-Δεν επιτρέπεται η ενοικίαση ποδηλάτου σε ανήλικους κάτω των 16 ετών εκτός εάν υπάρχει ενήλικος συνοδός, ο οποίος αναλαμβάνει και αποδέχεται γραπτώς την εποπτεία του ανηλίκου.

-Σε περίπτωση οποιασδήποτε βλάβης, απώλειας ή κλοπής του ποδηλάτου, ο πελάτης πρέπει να αναλάβει πλήρως το κόστος αντικατάστασης του ποδηλάτου ή του εξαρτήματος που εκλάπη.

-Κατά την ενοικίαση του ποδηλάτου θα διατίθεται κράνος και κλειδαριά ασφαλείας χωρίς επιβάρυνση.

-Ο Δήμος Τρίπολης δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για ατυχήματα ή ζημιές που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της ενοικίασης. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης δεν μπορεί να επιρρίψει καμία ευθύνη στην πλευρά της εταιρείας μας και πρέπει να εγκαταλείψει οποιαδήποτε αξίωση του ενάντια στην εταιρεία μας για τυχόν ατυχήματα, ζημιές ή τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της περιόδου μίσθωσης.

error: Content is protected !!