Επιλογή Σελίδας

Όσο βαθαίνει η κρίση στην Ελλάδα τόσο πληθαίνουν οι διάσημοι που εκδηλώνουν ενδιαφέρον ή ακόμη και αγοράζουν ακίνητα στην Ελλάδα. 

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον διάδοχο του ολλανδικού θρόνου, τον πρίγκηπα Γουίλλιαμ- Αλεξάντερ να έχει προχωρήσει στην αγορά υπερπολυτελούς βίλας στην Πελοπόννησο και ειδικότερα στην περιοχή του Κρανιδίου, δίπλα στον παραθαλάσσιο οικισμό Δορούφι. 

Η βίλλα λέγεται ότι κόστισε περί τα €4,5 εκατ. και διαθέτει πισίνα, ιδιωτική παραλία και υποδομές μαρίνας, ενώ ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της ήταν ο Γερμανός φωτογράφος Μάνφριντ Ρίκερ. Ο Ολλανδός πρίγκηπας και η σύζυγός του Μάξιμα φαίνεται ότι εντυπωσιάσθηκαν από την περιοχή όταν επισκέφθηκαν τις Σπέτσες για το γάμο του Νικολάου, γιού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου προ διετίας και τώρα πήραν την απόφαση να επενδύσουν στη χώρα μας…

Η είδηση για την αγορά της εν λόγω βίλλας από το πριγκηπικό ζεύγος έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά την πληροφορία ότι και ο διάσημος μόδιστρος Ζαν Πώλ Γκωτιέ αγόρασε σπίτι στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στο κέντρο της Αθήνας πολύ κοντά στην οδό Αθηνάς και το μετρό.

error: Content is protected !!