Επιλογή Σελίδας

ΠΕΑ

Από τις 28 Ιουλίου 2014 η υπηρεσία My Energy Inspector (www.myenergyinspector.gr) που παρέχεται από την εταιρεία μας, ενσωματώθηκε πλήρως στον ιστότοπο του e-adeia.gr. Έτσι, είναι διαθέσιμη η απευθείας ηλεκτρονική αγορά πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης (Π.Ε.Α), με πιστωτική κάρτα. Η υπόλοιπη διαδικασία παραμένει η ίδια, δηλαδή ο ιδιοκτήτης έχει στην κατοχή του τα απαραίτητα δικαιολογητικά και μετά από την λήψη της ηλεκτρονικής παραγγελίας (προαγορά Π.Ε.Α.), ο Ενεργειακός Επιθεωρητής επισκέπτεται το ακίνητο για τη διενέργεια της αυτοψίας. Εντός 48 ωρών, το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης ετοιμάζεται και παραδίδεται στον ενδιαφερόμενο.

Συνεχίζεται η προσφορά μας για την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης σε διαμερίσματα έως 150 τ.μ. στην προνομιακή τιμή των 99 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Για πληροφορίες δείτε εδώ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης, η διαδικασία ενσωμάτωσης της υπηρεσίας eplans.gr στον ιστότοπο του e-adeia.gr. Συνεπώς, όλες οι υπηρεσίες του e-adeia.gr θα παρέχονται από τον ανανεωμένο ιστότοπο ο οποίος είναι ασφαλής τόσο για την περιήγηση του επισκέπτη όσο και για τις ηλεκτρονικές αγορές αφού διαθέτει SSL Certificate της εταιρείας GeoTrust.

error: Content is protected !!