Επιλογή Σελίδας
Η στοά του βιβλίου μας προσκαλεί σ’ ένα νέο κύκλο μαθημάτων από γνωστούς πανεπιστημιακούς καθηγητές και όχι μόνο, που ξεκινάει τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στην Αίθουσα Λόγου τής Στοάς τού Βιβλίου και ταυτόχρονα μέσω βιντεοπροβολέα στην παρακείμενη Αίθουσα Τέχνης.
Ανάλογα με την ώρα προσέλευσης οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής αίθουσας και μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Προκειμένου να καλυφθεί μέρος των εξόδων τού προγράμματος έχει προσδιοριστεί να καταβάλλεται για την παρακολούθηση κάθε σειράς πέντε μαθημάτων το ποσό των 70 ευρώ και κάθε σειράς δέκα μαθημάτων το ποσό των 100 ευρώ. Για τους φοιτητές και τους άνεργους υπάρχει έκπτωση 30%.
Οι εγγραφές ξεκινάνε από τις 20 Αυγούστου και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν δήλωση μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου. Για να δείτε το πρόγραμμα μαθημάτων πατήστε εδώ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.stoabibliou.gr ή να τηλεφωνήσετε στο 210 3253989.
error: Content is protected !!