Επιλογή Σελίδας
Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης των υπηρεσιών του Συλλόγου Αστικών Συμβάσεων στα Μεσιτικά Γραφεία/Μέλη, ο Σύλλογος σε συνεργασία με την Εταιρία FortunetHellas, δημιούργησε ένα νέο σύγχρονο Real Estate Portal (www.e-akinita.gr) σε μία μοναδική “Πλατφόρμα με διαδραστικούς χάρτες για την αναζήτηση ακινήτων σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Το νέο σύγχρονο Real Estate Portal περιλαμβάνει την πιο εξελιγμένη Μηχανή αναζήτησης ακινήτων και όλους τους σύγχρονους τρόπους εμφάνισης ακινήτων (Με Φωτογραφίες, Με Video, Με Panorama/VideoTour, Με Χάρτη κτλ). Η καταχώρηση φωτοαγγελιών είναι απεριόριστη και δωρεάν αποκλειστικά για τους νόμιμα εγγεγραμμένους μεσίτες του Συλλόγου. Παρουσιάζονται ακίνητα από όλη τη χώρα με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο και η ενημέρωση της ελληνικής και διεθνούς κτηματαγοράς είναι καθημερινή.

Στόχος του είναι να αποτελέσει μοναδικό σημείο αναφοράς και προτίμησης τόσο για τους επισκέπτες του  (υποψήφιους αγοραστές/ενοικιαστές) όσο και για τα Μεσιτικά Γραφεία/Μέλη του Συλλόγου και να διεκδικήσει επάξια να κατέχει την πρώτη θέση στη προτίμηση των επισκεπτών για την αναζήτηση ακινήτων και Μεσιτικών γραφείων.

Πρέπει λοιπόν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου “να το υποστηρίξουμε όλοι μας αναρτώντας όσο περισσότερες φωτοαγγελίες διαθέτουμε στο αρχείο μας σε λογικές πάντα τιμές”.

Να σημειωθεί ότι κάθε εβδομάδα θα πραγματοποιείται σεμινάριο για την προβολή, διαχείριση και επεξήγηση του  νέου σύγχρονου Real Estate Portal (www.e-akinita.gr) και ευελπιστούμε η αναβάθμισή του να αναβαθμίσει και την δουλειά μας.

error: Content is protected !!