Επιλογή Σελίδας

Στάση στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, θα κάνουν σήμερα 15 Μαρτίου, οι καλλιτέχνες του Φεστιβάλ Τέχνης ΑΝΑΜΕΣΑ, με κεντρικό θέμα τον χωρίς διακρίσεις καλλιτεχνικό διάλογο. 

Ταλαντούχοι νέοι Ευρωπαίοι καλλιτέχνες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, με ή χωρίς αναπηρία, συμμετέχουν στο φεστιβάλ με εκδηλώσεις χορού, θεάτρου, μουσικής και καλλιτεχνικά εργαστήρια, που θα δώσουν χρώμα στην ανοιξιάτικη Αθήνα μεταξύ 13 και 17 Μαρτίου 2013. 

Το καλλιτεχνικό γαϊτανάκι στο κέντρο της Αθήνας θα σταθμεύσει στο Μουσείο (Πατησίων 44) το μεσημέρι (14.00 – 15.15 μ.μ.) και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τρεις εκδηλώσεις θεάτρου και χορού στον προθάλαμο και τον χώρο μπροστά στο Μουσείο:

Ειδικότερα:

14.00 – 12λεπτη παράσταση χορού με τίτλο «Comme unique» («Επικοινωνώντας μοναδικά») στον προθάλαμο του Μουσείου, Ομάδα DK-BEL.

14.20 – 5λεπτο δρώμενο με τίτλο «Souffle de soie» («Μεταξένια πνοή»), στο οποίο συμμετέχουν μαθητές του ελληνογαλλικού σχολείου Ευγένιος Ντελακρουά, στα σκαλιά του Μουσείου.15.00 – 18λεπτη παράσταση χορού με τίτλο «Ανάμεσά μας» – Ομάδα DK-BEL – Τ. Κουτσουρέλης και Π. Γκέρτσος.

Η παρακολούθηση των παραστάσεων είναι ελεύθερη για το κοινό.

error: Content is protected !!