Επιλογή Σελίδας

Η Plus Energy LAB με την υποστήριξη του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης και της ΔΑΝΟΣ – An alliance member of BNP Paribas Real Estate, διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Πράσινα και Αειφόρα Κτήρια – Νέες τάσεις και πρότυπα στον κτηριακό τομέα», το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 10:00 στο ξενοδοχείο Porto Palace, 26ης Οκτωβρίου 65 – Λιμάνι, Θεσσαλονίκη.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των Αρχιτεκτόνων, Μηχανικών, κατασκευαστών, κτηματομεσιτών αλλά και ιδιοκτητών ακινήτων για τα νέα πρότυπα κατασκευής και αναβάθμισης κτηρίων, τις μεθόδους αξιολόγησης και πιστοποίησης κτηρίων καθώς και ανάλυση για τα οικονομικά και τα περιβαλλοντικά οφέλη που προκύπτουν από την ολιστική προσέγγιση κατά τον σχεδιασμό, κατασκευή ή αναβάθμιση και χρήση των κτηρίων.

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν στην ημερίδα είναι:

  1. «Passive Buildings», Ciaran O’Leary, MEng, BEng, Πολ. Mηχανικός, Project Manager, Passive House Designer
  2. «Αειφορία και Πιστοποίηση BREEAM», Δημήτρης Δεληβασίλης, Σύμβουλος Αρχιτεκτονικής και Αειφόρων Κτηρίων, Μsc Architecture, BREEAM International Assessor, BREEAM In – Use Consultant
  3. «Αειφόρος Ανάπτυξη και Πράσινα Κτήρια», Αγλαϊα Ντίλη, Global Sustainability Professional
  4. «Φωτοβολταϊκά Συστήματα, Προοπτικές και Ένταξη στο Οικιστικό Περιβάλλον», Ευσταθία Κολεντίνη, Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ, Ph.D Evilion Systems
  5. «Εκτίμηση Ακινήτων και Νέα Πρότυπα Κατασκευής», Φώφη Πασχαλίδου, Διευθύντρια γραφείου Θεσσαλονίκης της ΔΑΝΟΣ –Σε συνεργασία με τη BNP PARIBAS Real Estate.

Συντονιστής: Δημήτρης Χατζόπουλος, Αρχιτέκτονας

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν. Για την δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ.

Το epixeiro.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ ή αποστείλατε mail contact@plusenergylab.com

Έφη Σιαΐνη

e-adeia.gr

error: Content is protected !!