Επιλογή Σελίδας

Στο εκθεσιακό κέντρο του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, Metropolitan Expo με τη συμμετοχή της ομάδας του e-adeia.gr.

Η Leasetech συμμετέχει στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2017, μία έκθεση καθαράστοχευμένη στον ξενοδοχειακό κλάδο. Θα λάβει χώρα στις 25, 26 και 27 Νοεμβρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος,Metropolitan Expo.

Μαζί με τη Leasetech θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, η εταιρεία λογισμικού και υπηρεσιών ψυχαγωγίας για ξενοδοχεία, Taktikαπό το Βέλγιο, η Cloud Telecoms, Ελληνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών αδειοδοτημένη από την ΕΕΤΤ και η ομάδα αρχιτεκτόνων και μηχανικών τουEADEIA.GRΣημαντική θα είναι και η στήριξη και η παρουσία του ελculture που εξειδικεύεται στην παραγωγή περιεχομένου με έμφαση στον πολιτισμό και την ανάδειξη προορισμών.

Η Leasetech, είναι ελληνική εταιρεία που παρέχει ή εκμισθώνει συστήματαonline, (cloud based), τηλεφωνικών κέντρων για επαγγελματίες, επιχειρήσεις, οργανισμούς και ξενοδοχεία. Αντιπροσωπεύει σημαντικάbrands λογισμικού και εξοπλισμού παρέχοντας τις υπηρεσίες της είτε εφάπαξ είτε σε συνδρομητική βάση. Μέσα στις δραστηριότητες τηςLeasetech περιλαμβάνεται και η εκμίσθωση ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε εταιρείες με ετήσιο συμβόλαιο υποστήριξης, συντήρησης και αναβάθμισης. Σε συνδυασμό με την Cloud Telecoms OE προσφέρει υπηρεσίες αριθμοδότητησης με Ελληνικούς και Διεθνείς αριθμούς, καθώς και υπηρεσιών VoIP για την οικονομικότερη δυνατή πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων από πολλαπλούς χρήστες ταυτόχρονα.

Η Taktik, με έδρα στο Βέλγιο, είναι εταιρεία λογισμικού που παρέχει συνδρομητικές υπηρεσίες IPTV, διαχείρισης περιεχομένου και διασκέδασηςμέσω των συσκευών τηλεόρασης των δωματίων ξενοδοχείου ή των χώρων επιχειρήσεων καθώς επίσης και πλατφόρμα διαχείρησης και μετάδοσης περιεχομένου πολυμέσων.

Η ομάδα του EADEIA.GRπαρέχει όλες τις υπηρεσίες του μηχανικού με ένα κλικ! Υιοθετώντας τις νέες τεχνολογίες σε συνδυασμό την εμπειρία της ομάδας μηχανικών της, η eadeia.gr συμβουλεύει, μελετά και διεκπεραιώνει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την γρήγορη μεταβίβαση, αδειοδότηση, νομιμοποίηση, δομοστατική ενίσχυση ή ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων που σχετίζονται με τις τουριστικές δραστηριότητες.

Το ελculture είναι η πλουσιότερη διαδικτυακή πλατφόρμα πολιτισμού & τέχνης στην Ελλάδα. Αποτελεί την πιο έγκυρη πηγή ενημέρωσης για τα πολιτιστικά δρώμενα και έχει αποκλειστική συνεργασία με τους σημαντικότερους φορείς και οργανισμούς πολιτισμού. Βασικοί άξονες η παραγωγή περιεχομένου για οργανισμούς, εταιρείες, τηλεοπτικά και digital media με έμφαση τον πολιτισμό/προορισμούς, ενδεικτικά η σειρά ντοκιμαντέρ «Η Ελλάδα από το Α ως το Ω» για τo Cosmote History και η ανάπτυξη cultural/destination marketing και events.

error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: