Επιλογή Σελίδας

Τώρα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε δουλείες παγκοσμίως. Μπορείς να δουλέψεις από το γραφείο σου, το σπίτι σου, ακόμα και… από την παραλία. Αλλά πάνω απ’ όλα εδώ, στην Ελλάδα. Επιλέγεις εσύ πόσες ώρες και πόσες μέρες θέλεις να δουλέψεις. Οι εργοδότες αξιολογούν τη δουλειά σου και επιβραβεύουν τις ικανότητές σου.

Σκέψου το. Ήρθε η ώρα να δουλέψεις διαφορετικά!

Σε προσκαλώ λοιπόν, να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό ΔΩΡΕΑΝ στην βραβευμένη πλατφόρμα τουElance, να δημιουργήσεις το προφίλ σου βασισμένο στις ικανότητές σου και να αρχίσεις να αναζητάς δουλειές παγκοσμίως.

Εγώ από την πλευρά μου θα σε βοηθήσω να καταλάβεις πως λειτουργεί η πλατφόρμα του Elance,  να ολοκληρώσεις το προφίλ του λογαριασμού σου και να δώσεις την πρώτη σου προσφορά σε ένα έργο. Κάθε μήνα οργανώνουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια, που μπορείς να παρακολουθήσεις ΔΩΡΕΑΝ.

Κάνε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να ανοίξεις έναν λογαριασμό στο Elance και να δηλώσεις συμετοχή στα δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Δημήτρης Μουρτζούχος

Βήμα 1: Δημιούργησε ένα λογαριασμό στο Elance

Κάνε κλικ εδώ για να δημιουργήσεις το δικό σου προφίλ

Βήμα 2: Δήλωσε συμμετοχή στα ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Κάθε μήνα διοργανώνονται εκπαιδευτικά σεμινάρια σε διάφοερς πόλεις της Ελλάδας. Δήλωσε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα.

Φόρμα συμμετοχής

Βήμα 3: Work differently

Σήμερα, πάνω από 500.000 εταιρείες και 2,5 εκατομύρια ελεύθεροι επαγγελματίες σε 170 χώρες, χρησιμοποιούν την πλατφόρμα του Elance. Περισσότερα από 1 εκατομύριο έργα ολοκληρώνονται κάθε χρόνο μέσω της πλατφόρμας του Elance.

error: Content is protected !!