Επιλογή Σελίδας

Στο πλαίσιο της ECOWEEK 2012, που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη από τις 2 έως 8 Απριλίου, τα εργαστήρια ECOWEEK 2012, -σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων χώρων- θα εστιάσουν σε πραγματικά έργα, σε πραγματικές συνθήκες εργοταξίου, διαμορφώνοντας υπάρχοντα πάρκα σε γειτονιές της πόλης. Με χρήση ανακυκλωμένων και εναλλακτικών υλικών, πάρκα στην Άνω Πόλη, την Τούμπα, την Ανατολική Θεσσαλονίκη, την Τριανδρία θα αποκτήσουν γωνιές ανακύκλωσης, παιδικές χαρές και εικαστικές παρεμβάσεις που θα σχεδιαστούν από τα εργαστήρια της ECOWEEK και θα υλοποιηθούν σε συνεργασία με τον Δήμο.

Η ECOWEEK 2012 θα περιλαμβάνει επίσης διαλέξεις από διεθνείς ομιλητές, ντοκιμαντέρ, θεματικές ομιλίες, εκθέσεις, διεπιστημονικά εργαστήρια, επισκέψεις κ.ά.

“Τα εργαστήρια της ECOWEEK 2012 είναι μια ευκαιρία για τους νέους επαγγελματίες και φοιτητές να μάθουν για «πράσινα» κτίρια, να ακούσουν και να συζητήσουν με τους καλύτερους επαγγελματίες στον τομέα αυτό και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία δίπλα στους ειδικούς στον τομέα αυτό, στο πώς να σκέφτονται, να προσεγγίζουν και να σχεδιάζουν «πράσινα» πρότζεκτ,” αναφέρει ο πρόεδροςτης ECOWEEK αρχιτέκτονας Ηλ. Μεσσίνας.

error: Content is protected !!